Rina's FotoPage

By: Mizz Rina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Saturday, 5-Jan-2008 04:44 Email | Share | | Bookmark
Splash ! Splash!

mula2 takut...
buat muka camni....
pastu nangis...
View all 12 photos...
Cuti raya haji ari tu kami balik kota bharu... seronok la adam dpt semua attention semua org.. tok abah pun sebok keluarkan semua khazanah mainan dlm stor utk cucu dia ni... and.... terjumpa plak kolam besar ni.... ape lagi... kami pon rendam adam dlm tu.... mula2 takut sampai nangis2 bila letak dlm air....maklumla first time... ... tp second day letak dia dlm tu dah boleh gelak2 and tendang2 air dgn suka ria nya..... hehehe...

seb baik ade mak long yg amikkan gambar2 adam n i.... nak harapkan mummy dia.... huh malas....akekeke.... lagipun basah kuyup coz tlg pegang adam and adam asik splash air kat mummy jek....






Sunday, 16-Dec-2007 14:50 Email | Share | | Bookmark
Adam 7 mos ..

 
 
 
View all 12 photos...






Tuesday, 23-Oct-2007 00:49 Email | Share | | Bookmark
A.D.A.M in action !

gambar-gambar ni diambik masa raya hari tu... thanks to mak long yg jadik photographer ... hehe smp berpeluh2 amik gambar... mummy and papa pon penat jadik 'badut' nak buat adam ketawa... tp bila tgk hasilnya.... huhuhuhu saya sukaaaaaaa.... !


HAPPY 6 MONTHS OLD ADAM









Monday, 8-Oct-2007 06:43 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ...

 
 
 
View all 12 photos...
SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN KEPADA SEMUA ....



adam dah raya dulu dah....



hensem tak??



adam in Bumbo seat .... cute kan?


Thursday, 23-Aug-2007 03:09 Email | Share | | Bookmark
Adam 4 months old

mcm budak besar kan...?
 
 
View all 12 photos...
My handsome boy dah besar... dah boleh meniarap pon... hehe
soon... dah bleh start bagi makan dah...

Adam so far dah boleh :
~ meniarap
~ jerit² panggil org bila ditinggalkan sorang²..
~ tendang² mummy bila lmbt bagi susu..
~ smile and laugh bila kene agah..
~ put everything that he touched into his mouth..
~ suka tgk tv
~ byk lagi but mummy cannot remember laa....









[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net